home » Nucleus Portaal

Nucleus Portaal Nederland

 

Je kunt in deze verwarrende tijden best wel wat extra hulp en ondersteuning gebruiken. Dat begrijpen we als College, met empathie als een kernwaarde, heel goed.

 

Hulpvragen, die door trauma, relatie- en emotionele problemen en ziekten, dringender om verlichting vragen. En dat kan; op een directe, milde en niet psychologische manier met enkele Nucleus gesprekken.

 

ik hoop je met deze site wat op weg te helpen te vinden wat je zoekt. Dit Portaal verwijst je naar de verschillende activiteiten van Nucleus College  Nederland

______________________________

Wie & Wat

 

College

Nucleus College Nederland is een samenwerkingsverband van mensen die werken in het Nederlandse taalgebied met de Nucleus Visie, opleiden en delen van hun expertise. 

Nucleus Visie

Nucleus visie is een unieke nieuwe manier van kijken naar de kern van je hulpvraag. We werken daarbij vanuit een tweedelig geheugensysteem. Daardoor ontstaan verrassende inzichten en manieren van aanpak.

 

Nucleus Methodiek

Onze manier van werken is methodisch in het stap voor stap ontdekken en veranderen van je echte hulpvraag. Op een unieke, snelle en duurzame manier.

 

Eigenaar

De intellectuele en zakelijke eigenaar  is Randy Schmidt (1951) en heeft aan NCN zijn eigen praktijk gekoppeld.  Hiermee zijn 20 jaar praktijkervaring en opleidingen daarom sterk verbonden.  We zijn nooit uitgeleerd en wisselen onze ervaringen vanaf de werkvloer met elkaar uit. We houden daarbij  nieuwe ontwikkelingen in de gaten op elk toepasselijk gebied en de actualiteit.

_______________________________

 

Als je direct informatie wil, gebruik dan het snelmenu, bel, app of mail.

_______________________________


Op dit Portaal vind je wat meer informatie over:

 

* De Nucleus Visie, Nucleus Methodiek 

* Toepassingen met Nucleus Methodiek

* Individuele sessies in de Nucleus Methodiek  (coaching)

* Opleidingen in Nucleus Visie en Methodiek

* Toepassingen in Bedrijven

_________________________   

 

Waar & Wie?

 

Weet je niet precies, welke coach jou  het beste kan helpen?

 

Hier is een site,  die je helpt de passende type Coach te vinden voor jouw specifieke hulpvraag.

 

Natuurlijk mag je om direct persoonlijk advies vragen via onderstaande contactgegevens.

 

0639132926 (Whatsapp) of mail