Ervaringen

Ervaringen van Geboorte Reset-studenten

 

Goede morgen allen, gisteren een mooie bevalling begeleid. Na de les van Randy en de sessie in Den Haag. Ik vond het heel bijzonder om de geboorte te begeleiden vanuit het gezichtspunt/gevoel van de baby.  Ook de rol van de vader extra te faciliteren. Het geeft er een extra dimensie bij. Welzijn van moeder, kind en vader. Prachtig. Bevalling werd uiteindelijk medisch, ik ben er zelf bij gebleven. Denk toch dat het een heel mooie ervaring was voor dit gezin.
Wat mijzelf betreft (na de sessie) voel me heel ontspannen, alsof er een stressknoop uit mijn lijf is verdwenen. Bedankt Randy. Kijk uit naar de volgende les. Hart. groet, A.

Gestuurd via groeps hatsapp na de eerste lesdag.

  

Wat ik graag wilde delen: ik heb de eerste sessie ontvangen over mijn eigen geboorte. Mantra van mijn moeder:’het is nog niet zover”. Sinds een week of twee merk ik een andere energie bij mezelf en komen er allerlei dingen op me af, die zeggen: HET IS ZOVER! Jeetjemeneetje, ik vind het echt te gek. Randy bedankt!

Gestuurd via de whatsapp. 8 weken na die eerste sessie.

 

Tijdens mijn eerste sessie (over de geboorte, ik was zeer sceptisch), kreeg ik mijn welbekende migraine, terwijl ik als toeschouwer, zag hoe de ander haar geboorte doorwerkte. Toen ik aan de beurt was, had ik migraine. Deze verdween tijdens de sessie (foetale nood en meconium). Deze is niet meer teruggekomen, ook niet de ontspanningsmigraine. Eén keer nog even bij een Yoga-oefening.

 

Mijn tweede sessie ging over de bevalling van mijn dochter, met wie de relatie beter kon. Toen ik na de sessie thuis kwam: Nee hé!! De vijandigheid was verdwenen...

Ik ben van plan de Coach opleiding te gaan doen.

Eigenaar kraambureau en psychiatrisch verpleegkundige

 

Eindelijk een tool om een naar verlopen bevalling alsnog goed af te ronden. Na 4 jaar toepassing ermee, sta ik daar nog steeds achter.

Verloskundige en eigenaar verloskundige praktijk Ella, opleider EHBB

 

Er gebeuren heel regelmatig mooie en bijzondere dingen tijdens en na afloop van een Geboorte Reset-gesprek.

(Verloskundige en praktijkhoudster  (www.femme-coaching.nl)

 

Ik ben ontzettend onder de indruk van de Nucleus methode en vind het echt super om te zien dat het zo veelzijdig kan worden ingezet en zo'n effect kan hebben, ik kan daardoor ook niet wachten om er mee aan de slag te gaan in mijn praktijk en merk dat er ook al wat interesse voor is om een EHBB sessie bij me in te plannen.

Yogadocente en doula, tijdens opleiding, na effect op man die prematuur geboren was

 

 ___________________________

 

Ervaringen deelnemers overige Reset opleidingen

 

Er was voor mij een tijd vòòr en na Nucleus.

Fysio, acupuncturist, Bowen therapeut, haptonoom

Ik dacht alles wel zo'n beetje op een rijtje te hebben; ik heb hard aan mezelf gewerkt. Daarom verraste het mij, dat mijn thema's er nog steeds zaten, die ik intussen met Reset wel heb verwerkt.  

Reacties van bijna alle deelnemers, die aan persoonlijke ontwikkeling hebben gewerkt (NLP, Nei, psychologen, Hellinger, haptonomie, Gestalt, EMDR etc.)

 

Hier voor jullie een oranje plantje als afscheidscadeau
(Deelneemster Coach opleiding; Enschede ramp; afkeer van oranje kleur opgelost)

 

Ik ben een gelukkiger mens geworden

Deelnemer Reset Coach opleiding; jongeren trainer/coach en bedrijfscoach

 

Ervaringen particuliere cliënten

Zie rechts met alle indicaties, die effect hadden bij honderden particuliere sessies.

wat dus niet altijd bij iedereen zo werkt, want niemand is hetzelfde.

 

Algemene opmerkingen over Reset zijn een vriendelijke, milde behandeling en altijd verrassend en direct.  Ook voor diverse godsdienstigen is deze methode 'veilig' voor hun geweten.

 

Ervaringen van Cliënten

Kijk op deze pagina

We hebben een groepswhatsapp van Reset Coaches. Daar delen zij regelmatig hun bijzondere ervaringen. Binnen de privacyregeling kunnen we sommige van die ervaringen openbaar delen. Daarvoor bel je mobiel  06 39 13 26 29 met Whatsapp mogelijkheid en verzoek Reviews EHBB te ontvangen.